Foto kijken

  • Post author:

Bij zo’n foto vraag je je af: hebben die advocaten nog niet ontdekt dat je al die documenten in een computer kan opslaan. En dat je daar dan ook veel makkelijker in kan zoeken.

Dit is een pro-forma zitting, waar die advocaten heen gaan met 3 tassen vol papieren (ik neem tenminste aan dat het niet hun broodtrommeltje is dat zoveel ruimte nodig heeft).

Die rechter tas is wel uitzonderlijk groot, een heuse koffer. Een mobiel chemisch toilet wellicht? Aan de manier waarop de man de koffer vasthoudt lijkt hij niet erg zwaar. Als in een goedkope film. Zou de koffer leeg zijn? Hij heeft op kantoor zijn assistent geinstrueerd alle papieren in diens tassen te proppen. Maar dan realiseert hij zich dat het wel gek is als hij met zijn handen in zijn zakken het gerechtgebouw in komt slenteren. Dus hij grist nog snel voor het verlaten van het kantoor deze grote kist mee.

Ik kijk ook vaak naar schoenen. Ik heb geleerd van de engelsen dat bruine schoenen niet bij elke gelegenheid zo maar passen. Deze mannen dragen beide lichtbruine schoenen met een nonchalant zweem van niet gepoetst. Zou het een dress-code van het advocatenkantoor zij: navy pak met bruine schoenen?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.